eee

Söndagen den 14/6 delade CoachenEvents och Svenska Spel ut Det Svenska Idrottsledarpriset för 11:e året i rad.

Prisutdelningen var på Friends Arena i samband med landskampen Sverige-Montenegro. I år hade vi nöjet att dela ut priset till Tage Isaksson (Årets Eldsjäl), Jessica Österman (Årets Kvinnliga Ledare) och Robert Håkansson (Årets Manliga Ledare). Vi träffades i lobbyn på Quality Hotel Friends ett par timmar inför matchen och pratade lite. Förutom pristagarna dök även kvällens prisutdelare upp. Kristina Landgren Carestam, Anders Limpar och Pelle Fosshaug var sedan med hela kvällen.Alla fick varsin landslagströja som snabbt fylldes med autografer från både pristagare och prisutdelare.

Deltagarna berättade att de fått mycket uppmärksamhet på hemmaplan. Robert Håkansson hade blivit firad av kommunalråd och 400 personer dagen innan. Samtliga hade blivit intervjuade i både tidningar och radio inför prisutdelningen. Vi åt en gemensam middag på VIP-avdelningen och lyssnade bland annat på Erik Hamréns analys inför matchen. Ca 45 minuter före matchen gick vi ner på innerplan för prisceremoni. "Som vanligt" var Roberto Vacchi konferencier och alla vinnare fick varsin pristavla samt en prischeck från Svenska Spel.

Kvällen avslutades med en match som Sverige vann med 3-0 och tog ett stort steg närmare EM. 

Vi är mycket glada att vi kunnat hitta så härliga och värdiga vinnare även i år. Förutom att vi kunnat ge dem en trevlig upplevelse hoppas vi att priset uppmuntrar dem i sitt fortsatta ledarskap och att de som föredömen kan inspirera andra ledare. I höst är det dags att föreslå kandidater igen och vi hoppas då att vi får in lika många förslag på härliga ledare även då!

Följ oss gärna på Facebook där ni får våra senaste nyheter!

Bilder från prisutdelningen