eee

Juryns motivering: Genom ett positivt, omtänksamt och ärligt sätt att vara har Mikael Olovsson gjort Brunflo FK Fotboll till en plats där alla spelare trivs. Med friska idéer och förmåga att skapa positiva relationer med sin omgivning är Mikael en mycket uppskattad ledare, inte bara i Brunflo utan även av andra föreningar i den jämtländska fotbollen. Mikael Olovsson är Årets Manliga Ledare 2008.

Juryns motivering: Tatiana Milchakova från Örnsköldsviks GK har varit oerhört betydelsefull för sin förening och  sin idrott genom att med ett varmt och positivt sätt skapat både framgångsrika elitgymnaster och ett brett intresse för den rytmiska sportgymnastiken. Hon sätter alltid människan i centrum före idrotten och uppskattas i alla läger. Tatiana Milchakova är Årets Kvinnliga Ledare 2008.

Juryns motivering: Lennart Johansson har stor del i att IFK Kalmar idag är en framgångsrik damfotbollsförening. En mycket omtänksam och social person vars engagemang både i idrottsliga och drogförebyggande aktiviteter gör föreningen till en mycket fin miljö för ungdomar att vistas i. Han har dessutom stor del i att föreningens ekonomi blomstrar. Lennart Johansson är årets eldsjäl 2008.

Juryns motivering: Oskar Bladh från BK Derby har alla egenskaper en framtida stordomare behöver. Ett stort intresse för domarrollen, en vilja att lära sig mer och en stor pondus som gör att han trots sin ringa ålder leder matcherna med fast han. Oskar Bladh är Årets Unga Domare.