eee

Motivering: Julia Christensson är en tjej på 20 år men har varit ledare i Vingåkers IF sedan hon var 16 år. Hon är alltid avslappnad och lätt att ha att göra med vilket gör att hon alltid får folk att skratta och är väldigt omtyckt alla. Hon hjälper till där det behövs, behöver ett lag hjälp en träning så ställer hon alltid upp. Hon är även med som ledare i fotbollsskolan, i marknadsgruppen hon är även med i ungdomssektionen och anordnar klubbens Futsalcup och Landslaget fotbollsskola. Hon sköter även klubbens sociala medier.

Motivering: Marie-Louise är en glad tjej med hjärtat på det rätta stället. Hon var med och grundande idrottsföreningen Boden United IF 2014, i Boden. En förening som grundades med målet att alla ska vara välkomna, alla skall ges möjligheten att delta i idrott oavsett träningsbakgrund. Marie-Louise har lagt sin fritid det senaste året på att föreningen ska finnas. Som både tränare, ordförande, kassör och egentligen alla andra roller har hon byggt upp en fantastisk folkrörelse i Boden. Där lite drygt 150 asylsökande varje vecka får utöva idrott och få släppa tankarna på alla problem för en stund.

Motivering: Kevin Eriksson visar trots sin unga ålder en fantastisk mognad och brinnande engagemang för sitt innebandylag i Stöpens IBK. Han är lika mån om att spelarna ska må bra utanför planen som att de ska utvecklas och ha roligt på innebandyplanen. För Kevin är det viktigt att alla ska få vara med och spela och har skapat en unik gruppkänsla i laget.